22_03_29_erdmost_nincskep

Autista tinédzsereknek a barátkozását segítené a Szikra, ha segítünk

22_03_29_erdmost_nincskep

Autista tinédzsereknek a barátkozását segítené a Szikra, ha segítünk

Február 13-ig két másik szervezet mellett a Szikra Tehetséggondozó Egyesületre is szavazhatunk a Tesco „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű kampányában. Az érdi szervezet autista fiatalok számára szervezne a Szepes Gyula Művelődési Központban barátklubot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Zádori Henrietta, a Szikra Tehetséggondozó Egyesület alapítója az ÉRD FM 101.3 reggeli műsorában beszélt arról, hogy az autizmussal érintett tinédzserek számára komoly problémát jelent a barátkozás és a szocializáció hasonló korú gyerekekkel, ezért arra kérik a Tesco vásárlóit az érdi, a százhalombattai és a martonvásári hipermarketben, hogy a vásárlást követően kapott zsetonnal szavazzanak a Szikrára. 

A klub helyisége rendelkezésre áll a művelődési központban, azonban ilyenkor mindig van egy foglalkozást vezető gyógypedagógus, akinek a bérét ki kell fizetni, illetve egyéb programokat is szeretnének szervezni a jövőben a szikrások, de társasjátékok és fejlesztő eszközök is nagyban hozzájárulnának ahhoz, hogy az autizmussal érintett fiatalok életét segíthessük, hogy könnyebb, elfogadóbb, szeretetteljes felnőttkoruk lehessen, amelyben számíthatnak társakra. 

Az érdi Szikra Tehetséggondozó Egyesület mellett a Martonvásári Gyermekekért Alapítvány és a tordasi VIDES MAGYARORSZÁG Alapítvány egy-egy projektjét támogathatjuk. Az első helyezett 400, a második 200, a harmadik pedig 100 ezer forintos pénzjutalomban részesül.

Hallgassa meg a témáról készített interjúnkat!


 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email