22_03_29_erdmost_nincskep

Így óvjuk házi kedvenceinket a téli hidegben

22_03_29_erdmost_nincskep

Így óvjuk házi kedvenceinket a téli hidegben

2021 márciusában újabb állatmentő szervezettel bővült Érd, hiszen létrejött a Monty Angyalai Egyesület, amelynek tagjai szabadidejükben mentenek bajba jutott vagy világgá ment állatokat. Az egyesület tagja, Varga Zsuzsa mutatta be a szervezetet az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Varga Zsuzsa hangsúlyozta, bár sokan együtt is alszanak kedvenceikkel, a kutyák meg vannak elégedve azzal is, ha egy kutyaházban alszanak, de – mint kitért rá – azt sem árt felszerelni, például szalmával kibélelni.

Fontos az is, hogy folyamatosan legyen vize és élelme az állatoknak. Kiemelte, megkötni nem szabad a kutyákat, ellenben gyakran vigyük el sétálni kedvenceinket.

Varga Zsuzsa azt javasolja, ha kivisszük a szabadba az egyébként lakásban élő kutyánkat, akkor adjunk rá ruhát. Ilyenkor nagyon fontos a mancsvédelem is, mert a járdák, utak hidegek, a síkosságmentesítés miatt sózva vannak, amely kellemetlen az állatnak és erre érdemes krémet használni.

Kint tartott kutyák esetén fontos, hogy szélvédett, száraz helyük legyen, amely nem árt, ha szigetelve van, illetve érdemes hungarocellel vagy szalmával is kibélelni az ólt.

Hallgassa meg a beszélgetést!

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email