22_03_29_erdmost_nincskep

Megvan a pénz Piri Zsombor kezelésére

22_03_29_erdmost_nincskep

Megvan a pénz Piri Zsombor kezelésére

Összegyűlt a nyáron leukémiával diagnosztizált autista érdi kisfiú, Piri Zsombor kezeléséhez és rehabilitációjához szükséges ötmillió forint, így a család ki tudja alakítani a felépüléshez szükséges steril szobát.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint azt Zádori Henrietta, a Szikra Tehetséggondozó Egyesület alapító elnöke a Civil Licit Érd csoportban ismertette, összegyűlt a kívánt ötmillió forint a nyáron leukémiával diagnosztizált autista fiú, Piri Zsombor felépüléséhez.

A Szikra Tehetséggondozó Egyesület tagjának több helyen is gyűjtöttek, hiszen az egyesület saját adománygyűjtő akcióján másfél millió forintot, a Civil Licit Érd jótékonysági árverés decemberi kedvezményezettjeként valamivel több, mint 1,5 millió forintot gyűjtöttek, de a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítványon keresztül is célzottan lehetett támogatni Piri Zsombort és családját.

Mint Zádori Henrietta tudatta, az ötmillió forint elérésével a család ki tudja bővíteni otthonát egy fürdőszobával ellátott steril szobával, amely Piri Zsombor felépülését szolgálja.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email