22_03_29_erdmost_nincskep

Diósdon is oltanak a háziorvosok

22_03_29_erdmost_nincskep

Diósdon is oltanak a háziorvosok

Az oltási akciónapok keretein belül január utolsó hétvégéjén, 28-án pénteken 14 és 18 óra között és 29-én, szombaton pedig 10 és 18 óra között oltanak a diósdi háziorvosok a helyi egészségházban – olvasható a midio.hu helyi portálon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Azt írják, a háziorvosok azt kérik az oltakozni vágyó, 18 év feletti diósdi lakosoktól, hogy vegyék fel a kapcsolatot háziorvosukkal a részletek megbeszélése és időpont egyeztetése céljából.

A háziorvosok elérhetőségei ide kattintva tekinthetők meg!

Az Operatív Törzs és az Országos Oltási Munkacsoport iránymutatása, illetve az Országos Tisztifőorvos határozata alapján szinte minden településen tartanak oltási akciónapokat januárban a háziorvosok, illetve a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben is fel lehet venni az oltás bármelyik adagját.

A Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény oltási akciónapjainak részleteiről ide kattintva tudhat meg többet, az érdi háziorvosok oltásáról ide kattintva, a budaörsiről ide kattintva, a százhalombattairól ide kattintva, a tárnokiról ide kattintva, a törökbálintiról pedig ide kattintva tudhat meg részleteket.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email