oltaseuillusztracio_210428

Diósdon is oltanak a háziorvosok

Az oltási akciónapok keretein belül január utolsó hétvégéjén, 28-án pénteken 14 és 18 óra között és 29-én, szombaton pedig 10 és 18 óra között oltanak a diósdi háziorvosok a helyi egészségházban – olvasható a midio.hu helyi portálon.

Azt írják, a háziorvosok azt kérik az oltakozni vágyó, 18 év feletti diósdi lakosoktól, hogy vegyék fel a kapcsolatot háziorvosukkal a részletek megbeszélése és időpont egyeztetése céljából.

A háziorvosok elérhetőségei ide kattintva tekinthetők meg!

Az Operatív Törzs és az Országos Oltási Munkacsoport iránymutatása, illetve az Országos Tisztifőorvos határozata alapján szinte minden településen tartanak oltási akciónapokat januárban a háziorvosok, illetve a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben is fel lehet venni az oltás bármelyik adagját.

A Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény oltási akciónapjainak részleteiről ide kattintva tudhat meg többet, az érdi háziorvosok oltásáról ide kattintva, a budaörsiről ide kattintva, a százhalombattairól ide kattintva, a tárnokiról ide kattintva, a törökbálintiról pedig ide kattintva tudhat meg részleteket.

További cikkeink

Országos tendencia, hogy a mammográfiai szűrő-vizsgálaton – amely az emlőrák kiszűrésére szolgál – a behívottaknak csak egy töredéke jelenik meg. Dr. Nahn Krisztina mammográfia szakmai

További cikkeink

Ha már van Érden egy kiváló futópálya, ráadásul van egy csodás Duna-partunk, ami szintén
A budaörsi rendőrök kérnek segítséget egy sofőr azonosításához, aki balesetet okozott, majd elhajtott a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email