erd_foter

Február elsején díjazzák Érd legjeit

erd_foter

Február elsején díjazzák Érd legjeit

Február elsején, délután két órakor adják át a díjakat Érd legkedveltebb vállalkozóinak, szolgáltatóinak és vendéglátóhelyeinek. A nyerteseket a közönség választotta ki, a szavazást az Érd és Környéke Ipartestület és az önkormányzat írta ki egy helyi közösségi oldalon, nagy sikerrel.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint azt korábban megírtuk, az Érd és Környéke Ipartestület és az önkormányzat 2020-ban hirdette meg először – hagyományteremtő jelleggel – a helyi vállalkozások elismerését célzó díjat “Érd Város Legjei” címmel. Idén külön díjazzák a legkedveltebb kereskedőt, szolgáltatót és vendéglátót.

A december 27-én záródott szavazáson a legkedveltebb vállalkozó kategóriában 21 – a kiírásnak megfelelő – különböző jelölés és 1065 szavazat érkezett, a legtöbbet, 656-ot, a Dunai Horgászok Shop kapta, második helyen – 129 szavazattal – a Pikto Color Kft., a harmadikon pedig a StopVill Villamossági üzlet zárt 112 vokssal.

A legkedveltebb szolgáltató szavazásra 28 jelölés és 754 szavazat érkezett, végül a legtöbb szavazat (219) a Gyógytorna Centrum Érdre érkezett, második helyen a BC Cars Kft. végzett 116 szavazattal, a harmadikon pedig Dóra Testlaborja zárt 104 vokssal.

A legkedveltebb vendéglátóhelyre 32 jelölés és 1941 szavazat érkezett. A legtöbbet, a voksok közel harmadát, 659-et a Paris Gyros kapta, a második helyen 307 szavazattal a Bar coffee, a harmadikon 244 szavazattal pedig a Kaffa Kávéház végzett.

További cikkeink

További cikkeink

Sok olvasónk felháborodott, amikor a „harci kutya” kifejezést használtuk, ezért szakértőket kérdeztünk, vajon jogos-e

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email