22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: két új érkező és hét edzőmeccs a Budaörsnél

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: két új érkező és hét edzőmeccs a Budaörsnél

A január 30-i, Szolnoki MÁV FC elleni idegenbeli tavaszi rajt előtt hét edzőmérkőzést vív a téli alapozás alatt a Budaörs NB II-es labdarúgócsapata, amely honlapján tudatta, hogy két játékossal erősítette meg keretét.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Húsz mérkőzés után négy győzelemmel és nyolc-nyolc döntetlennel és vereséggel, a tizenhetedik helyen vonult téli szünetre a Budaörs labdarúgócsapata a húszcsapatos Merkantil Bank Liga NB II-ben.

A BSC számára január 30-án, a Szolnoki MÁV FC elleni idegenbeli mérkőzéssel folytatódnak a másodosztály küzdelmei, amely előtt az együttes január 8-án a Vác, 11-én a Szekszárd, 13-án pedig a Kelen SC NB III-as csapatait fogadja hazai környezetben. Ezt követően január 11-én Dabason játszanak Sajbán Miklósék, majd 23-án kétszer is összecsapnak a Kecskeméttel. A bajnoki főpróba január 26-án, a Pénzügyőr ellen lesz a Budaörsnek.

A klub honlapján beszámolt arról is, hogy két védővel erősítette meg keretét, miután a 22 éves belső védő, Papp Kristóf a Puskás Akadémia FC-től érkezik köcsölnbe, ahol a harmadosztályú együttest erősítette. Rajta kívül szintén Budaörsön folytatja pályafutását a 28 éves – elsősorban szélső védőként bevethető – Galambos Ádám, aki a bajnoki rivális Nyíregyházától igazolt Budaörsre, de korábban a Puskás Akadémiánál, Szekszárdon, Dunaújvárosban, Szolnokon, Mosonmagyaróváron, Csákváron és Pakson is megfordult.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email