22_03_29_erdmost_nincskep

Szerdán ételosztás a Fundoklia téren!

22_03_29_erdmost_nincskep

Szerdán ételosztás a Fundoklia téren!

December 29-én, szerdán 12 és 14 óra között “Szeretetlakomát” tartanak a Fundoklia téren, ahol Dr. Asztalos Éva, önkormányzati képviselő, Pest megye 1. számú választókerületének független országgyűlési képviselő-jelöltje a Majlát családdal közösen közel 200 adag babgulyást oszt a rászorulóknak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint a képviselő az Érd FM 101.3-nak hangsúlyozta, a “Szeretetlakoma” elsődleges célja, hogy azokat a nélkülözőket is elérjék, akikkel nem találkoznak nap mint nap az utcán és nincsenek Szociális Gondozó Központ hálózatának látókörében, mégis léteznek.

Asztalos Éva ismertette, a “Szeretetlakomán’ közel kétszáz adag ételt szeretnének szétosztani a rászorulók között, de megjegyezte, egy olyan eseményt szeretnének létrehozni, ahol a nélkülözők átélhetik az odafigyelés és a meghallgatás élményét is.

A képviselő kitért arra is, a járványhelyzet miatt ezúttal helyszíni fogyasztásra nem lesz lehetőség, ezért a babgulyást kiszerelésben adják át az érkezőknek. Hozzátette, szeretne év közben is lehetőséget biztosítani a rászorulók megsegítésére, tervei szerint pedig legközelebb februárban tartanának ételosztást, melyre felajánlók, támogatók jelentkezését is szívesen fogadják.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email