22_03_29_erdmost_nincskep

A vásárba nem, a koncertre kell védettségi a hétvégén

22_03_29_erdmost_nincskep

A vásárba nem, a koncertre kell védettségi a hétvégén

Este 18 óráig várják az árusok az érdeklődőket szombaton a hagyományőrző adventi kitelepülésen Érd főterén. Kézműves termékek, házisajtok, füstölt áruk, kézműves kozmetikumok és ékszerek közül is lehet majd válogatni. A vásárban nem kérnek védettségi igazolványt, csak a vasárnapi koncertre.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szombaton a karácsonyi jegyében pedig mintegy harminc árus részvételével igazi karácsonyi vásár lesz a főtéren, melynek középpontjában a hagyományőrzés áll, s ahol akár a még hiányzó karácsonyi ajándékot vagy az ünnepi menühöz illő élelmiszereket is be lehet szerezni.

 

Másnap pedig közös gyertyagyújtásra invitálják a városlakókat vasárnap 18 órára a Földrajzi Múzeum Kertjébe, ahol a város adventi koszorúján meggyújtják a negyedik, a szeretetet szimbolizáló gyertyát. Koncerttel is készülnek a szervezők: a Bolyki Balázs Soul&Gospel Kórus varázsolja még ünnepibbé az esemény hangulatát. Emellett teával, süteménnyel és forralt borral is megvendégelik az érdeklődőket. A koncert ingyenes, és bár szabadtéren tartják, a hatályos központi védelmi intézkedések értelmében csak a koronavírus ellen védett személyek vehetnek részt, a védettségi igazolványokat belépéskor ellenőrizni fogják. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email