22_03_29_erdmost_nincskep

Vasárnap felgyullad a szeretet lángja

22_03_29_erdmost_nincskep

Vasárnap felgyullad a szeretet lángja

Az adventi koszorú a keresztény hagyomány szerint Isten örökkévaló szeretetét, a gyertyák Jézus Krisztus eljövetelének közeledtét jelképezik. Ezen a héten vasárnap gyújtjuk meg városunk adventi koszorúján az utolsó, negyedik gyertyát, amely a szeretetet szimbolizálja - írta Csőzik László.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csőzik László polgármester közösségi oldalán invitálja az érdieket a Magyar Földrajzi Múzeum kertjébe, 19-én vasárnap 18 órára, amikor meggyújtják városunk adventi koszorúján az utolsó, negyedik gyertyát, amely a szeretetet szimbolizálja.

Mint írja, különleges koncerttel is készülnek: a Bolyki Balázs Soul&Gospel Kórus fogja különlegessé és emlékezetessé tenni Advent utolsó vasárnapját. „Évek óta nagy figyelemmel követem Bolyki Balázs lenyűgöző együttesének tevékenységét, hadd ajánljak figyelmükbe egy rövid ízelítőt dalaikból (https://bit.ly/3oXKuHE)”

A polgármester megemlíti azt , hogy azért, hogy minél többen, de a lehető legbiztonságosabb módon ünnepelhessenek együtt ebben a vészterhes időszakban, mindenképp szabadtéri helyszínt kerestek az eseményre. A részvétel díjmentes, azonban a hatályos központi védelmi intézkedések értelmében csak a koronavírus ellen védett személyek vehetnek részt a rendezvényen, a védettségi igazolványokat belépéskor ellenőrizni fogják.

Lesznek a helyszínen teraszfűtő hőgombák, de érdemes rétegesen öltözködni, meleg ruhákat hozni, mert az előre jelzett 2-3 fokos hideg a csontjainkat is átjárhatja.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email