22_03_29_erdmost_nincskep

Szigorú szabályok a közmeghallgatáson Törökbálinton

22_03_29_erdmost_nincskep

Szigorú szabályok a közmeghallgatáson Törökbálinton

December 16-án tartja a törökbálinti önkormányzat az éves közmeghallgatást. A vírusveszélyre tekintettel rendkívüli szabályokat vezettek be: egyszerre hárman lehetnek jelen, a többiek az aulában várakoznak majd, maszk és távolságtartás kötelező lesz.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Városháza épületében a teljes bent tartózkodás ideje alatt kötelező az orrot és szájat takaró maszk rendeltetésszerű viselése. Belépést követően a biztonsági szolgálat munkatársa ellenőrzi a maszk viselést, az érkezők testhőmérsékletét (homlokhőmérővel), továbbá a kézfertőtlenítő használatát

Aki szeretne a közmeghallgatáson hozzászólni, kérdezni, a belépéskor sorszámot kap, amely a hozzászólások sorrendjét is jelzi

A testületi tárgyalóban a lakosság részéről egy időben hárman lehetnek jelen, a megfelelő védőtávolság megtartásával. A többi hozzászólásra váró a városháza recepciója előtti aulában várakozik majd.

A testületi tárgyalóban a hozzászólás maszkban, mikrofonnál történik.

A hozzászólás és az arra adott válasz elhangzását követően a hozzászóló elhagyja a testületi tárgyalót, és átadja helyét a következő sorszámmal rendelkező személynek.

A törökbálintiak a kérdéseiket előzetesen, írásban is feltehetik december 15-ig a  kozmeghallgatas@torokbalint.hu e-mail-címen. A beérkezett kérdéseket és az arra adott válaszokat a közmeghallgatáson ismertetik. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email