22_03_29_erdmost_nincskep

Isten pénze Simonpusztán

22_03_29_erdmost_nincskep

Isten pénze Simonpusztán

December 19-én, vasárnap 18 órakor a Magyarock Dalszínház és a Magyar Történelmi Színház bemutatja a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központban az Isten pénze című - Charles Dickens Karácsonyi ének című klasszikus kisregényéből íródott - musicalt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Főhőse a lelkileg sivár, idősödő milliomos, Ebenezer Scrooge uzsorás, akit még karácsonykor is csak anyagi ügyei foglalkoztatják. Pénzt azonban nem adományoz a szegényeknek, mert úgy gondolja, a gyengének pusztulni kell. Ez a velejéig kapzsi ember kap egy utolsó esélyt halott üzlettársa szellemének képében, aki „látogatásakor” életének korábbi szentestéire invitálja. Emlékeiben kalandozva eszmél arra, mennyivel gazdagabb volt, amikor még nem a pénz volt az egyetlen érték, melyért lelkesedni tudott, és kibukkan belőle a lelke mélyén őrzött szeretet. Múltunk emlékei, jelenünk valói, jövőnk árnyai mind arról vallanak, kik voltunk, kik vagyunk, kivé válhatunk. Legendás karácsonyi történet, melyet mindenki ismer. Valódi mese, nemcsak fiataloknak. Látványos, érzelmes, humorral átszőtt játék, korhatár nélkül mindenki gyönyörűségére szolgál.

Főbb szerepekben: Gerdesits Ferenc/Kósa Zsolt, Petőcz András, Kuczmann Ágnes, Tihanyi Dániel, Mészáros Tamás, Molnár Ágnes, Tar Gabriella, Budai Márton Zoltán…

Időtartam: 120 perc (2 felvonás)

Rendkívül kedvező áron, támogatói jegyekkel kedveskednek a nézóknek!
Támogató jegy ára 1000 Ft, valamint 14 éves korig a belépés ingyenes!

Jegyek kaphatók a helyszínen és a jegy.hu-n!

https://www.jegy.hu/program/isten-penze-musical-129971

 

Az esemény facebbok oldala: https://www.facebook.com/events/370656761528613/?ref=newsfeed

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email