22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is lesz jótékonysági szilveszteri futás

22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is lesz jótékonysági szilveszteri futás

A hagyományokhoz hűen idén már kilencedik alkalommal rendeznek szilveszteri jótékonysági futást Érden, de - 2021-ben másodszor – ezúttal sem tömegben, hanem mindenki egyénileg futhat és támogathatja a Down Alapítvány korai fejlesztőközpontját és a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A tavalyi – koronavírus-járvány által sújtott – eseményhez hasonlóan idén sem lesz tömeges szilveszteri futás, hanem mindenki önállóan, egyénileg vagy kisebb csapatban teljesítheti a neki tetsző távolságot, illetve támogathatja a Down Alapítvány korai fejlesztőközpontját és a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt, melyeket az elmúlt években is támogathattak a jótékonykodó futók.

A II. RunLine szervezője, Csengeri Attila az Érd FM 101.3-nak ismertette, az elmúlt évekkel ellentétben – amikor felváltva gyűjtöttek a szervezeteknek – ezúttal a futók egyénileg dönthetnek arról is, melyik alapítványt segítik.

A szervező hangsúlyozta, a támogatásokban nincs megkötés, sem minimum, sem maximum, de a szervezeteknek minden forintra nagy szükségük van.

Az eseményen nem is kell feltétlenül Érden futnunk, hogy támogassuk a szervezeteket, mert mint a szervezők kiemelték, a lényeg, hogy 2021. december 31-én sétáljunk, kocogjunk vagy fussunk egyet 0 órától 24 óráig bárhol a világban.

„Fuss magadért, az egészségedért és fuss azokért a szervezetekért, akik minden nap sokat tesznek másokért”

– emelték ki a szervezők, akik azt kérik a jótékonykodó futókról, futásukról küldjenek fotót a szervezőknek.

Down Alapítvány Korai Fejlesztő Központjának bankszámlaszáma: 10918001-00000013-38730052
„A Szívbeteg Gyermekek Védelmében” Alapítvány bankszámlaszáma: 10102086-14544002-00000006 bankszámlaszámára.
Megjegyzés: „2. RunLine”

Az eseményről további részletek ide kattintva olvashatók!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email