22_03_29_erdmost_nincskep

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 12.11-12.

22_03_29_erdmost_nincskep

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 12.11-12.

Bár a kézilabda- és labdarúgóbajnokságok egy időre pihenőre vonulnak, az érdi kosárlabdázók, röplabdázók, jégkorongozók, vívók és íjászok is megméretik magukat az előttünk álló hétvégén, míg a korcsolyázók és a táncosok évvégi gálaműsorokkal készülnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

KOSÁRLABDA

Idei utolsó hazai mérkőzését játssza a Gia Form-VMG DSE férfi kosárlabdacsapata az NB II Közép A-csoportjában, hiszen a kilencedik fordulóban, december 12-én, 16 órától az Újpest-MT II-t fogadják Valaczkay Gáborék a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában. A három győzelemmel és öt vereséggel nyolcadik érdiekre nem vár könnyű feladat, hiszen a fővárosiak 5-3-as mérleggel hatodikak a tabellán.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport, 9. forduló
12.12., 16.00:
Gia Form-VMG DSE–Újpest-MT II

RÖPLABDA

Vajon kitart-e az első győzelem lendülete? Ez a kérdés lebeghet Dömötör-Mátrai Beáta, a Delta RSE Érd női röplabdacsapatának vezetőedzője előtt is, hiszen csapata múlt héten a második helyen álló 1. MCM-Diamant RÖAK elleni hazai mérkőzésen első bajnoki sikerét könyvelhette el az új kiírásban. Az érdiek nyolcadik fellépése sem ígérkezik könnyűnek, hiszen a Delta december 12-én, 16 órától a harmadik helyen álló Kispest SE vendégeként lép pályára a VIII. kerületi Szent Benedek Gimnáziumban.

Női röplabda NB II-U21, B-csoport
12.12., 16.00:
Kispest SE–Delta RSE Érd

KORCSOLYA

December 12-én, 17.45 és 20.15 között tartja karácsonyi korcsolyagáláját a BudaSkate SE és a Hoffmann Korcsolya Akadémia érdi mű- és szinkronkorcsolya szakosztálya az Érdi Jégcsarnokban (2030 Érd, Velencei út 39-41.). Az eseményen az egyesület versenyzői és utánpótláskorú korcsolyázói mutatják be kűrjeiket. A gála után a gyermekeknek és szülőknek, rokonoknak lesz lehetőségük örömkorcsolyázásra is. Az eseményre viszont dresscode is van, a szervezők azt kérik a résztvevőktől, hogy karácsonyi „csúnya” pulóverben érkezzenek.

További részletek ide kattintva olvashatók!

ÍJÁSZAT

December 12-én 10 órától több mint kétszáz versenyző részvételével tartja meg történelmi íjászversenyét a simonpusztai Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ fűtött csarnokaiban a Parkvárosi Vadászok Hagyományőrző Íjász Egyesület.

További részletek ide kattintva olvashatók!

JÉGKORONG

December 11-én, 18.15-től újabb mérkőzést játszik az osztrák liga alsóházában a Kárpáti Farkasok U18-as együttese, amely az Érdi Jégcsarnokban a Felső-ausztriai Jégkorong Akadémiát (Eishockey Akademia Oberösterreich) látja vendégül. Az U12-esek vasárnap 12.10-től az Óriások JSE ellen vívnak meg az Érdi Jégcsarnokban a kék bajnokságban.

U18, Ice Junior League, alsóház
12.11., 18.15:
Kárpáti Farkasok–Eishockey Akademie Oberösterreich
U12, kék bajnokság
12.12., 12.10:
Kárpáti Farkasok–Óriások JSE

TÁNC

December 12-én, 14 órától tartja hagyományos karácsonyi évzáró gálaünnepségét a Masters SE akrobatikus rock’n’roll egyesület az ÉRD Arénában. Az eseményt Csőzik László, Érd polgármestere nyitja meg, majd az óvodástól a felnőttig közel ötszáz táncos lép fel, így a versenyzőpárosok és formációk is bemutatják koreográfiáikat. A fellépők pedig természetesen karácsonyi ajándékcsomaggal is gazdagodnak.

VÍVÁS

Az érdi központú regionális vívóklub, a Danubius RSC tizenkét sportolója szinte mindegyik korosztályban megméreti magát a december 10. és 12. között Szolnokon rendezett Olimpici Nagydíjon. Az eseményen a törpici, a gyermek, az újonc és serdülő párbajtőrözők mérik össze tudásukat egymással.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email