22_03_29_erdmost_nincskep

December 16-án közmeghallgatás Törökbálinton

22_03_29_erdmost_nincskep

December 16-án közmeghallgatás Törökbálinton

December 16-án, 17 órától tartja közmeghallgatását Törökbálint képviselőtestülete a Városháza testületi tárgyalójában. A település honlapján részletezték a közmeghallgatáson való részvétel járványügyi szabályait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Városháza épületében a teljes bent tartózkodás ideje alatt kötelező az orrot és szájat takaró maszk rendeltetésszerű viselése

A Városháza épületébe való belépés után a biztonsági szolgálat munkatársa ellenőrzi a maszkviselést és a kézfertőtlenítést, illetve testhőmérsékletet mér.

Aki szeretne a közmeghallgatáson hozzászólni, kérdezni, az belépéskor egy sorszámot kap, amely a hozzászólások sorrendjét jelzi.

A testületi tárgyalóban a lakosság részéről egyszerre hárman lehetnek jelen személyesen a megfelelő védőtávolság megtartása mellett, míg a többi hozzászólásra várónak a Városháza recepciója előtti aulában kell várakoznia.

A testületi tárgyalóban a hozzászólás maszkban, mikrofonnal történik.

A hozzászólás és az arra adott válasz elhangzását követően a hozzászólónak el kell hagynia a testületi tárgyalót és átadni a helyét a következő sorszámmal rendelkezőnek.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email