22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: Veres Máté parádézott a junior ob-n

22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: Veres Máté parádézott a junior ob-n

A legjobb 16-ig jutott és csak a későbbi ezüstérmes állította meg az érdi központú regionális vívóklub, a Danubius RSC párbajtőrözőjét, Veres Mátét a juniorok magyar bajnokságán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Danubiustól hárman indultak a korosztályos ob-n, ahol Veres Máté csoportjából négy győzelemmel és két vereséggel jutott főtáblára. Az egyenes kieséses szakaszban előbb a veresegyházi Hoffmann Dávidot, majd az MTK-s Somody Boncát, ezt követően pedig az FTC-s Légrádi Bálintot legyőzve menetelt a legjobb tizenhatig. Itt azonban már nem bírt a későbbi ezüstérmes BVSC-s Osman-Touson Maruannal és az előkelő, 15. helyet szerezte meg a 133 fős mezőnyben.

Az érdiek másik két indulója közül Kiss Marcell csoportjából két győzelemmel és négy vereséggel jutott tovább, de a főtáblán az első fordulóban kikapott a Balaton VK párbajtőrözőjétől, Fekete Ádámtól, így 98. lett, míg Kiss Bálint egy győzelem mellett öt vereséggel nem jutott tovább a csoportból és 117. helyen zárt.

A Danubius RSC férfi csapatot is indított a három versenyző részvételével, ahol a Diósgyőri VE-t legyőzték, de ezután a bronzérmesként záró MTK-től és a Budapesti Honvéd SE 2-től is vereséget szenvedtek, így 26. helyen végeztek a 21 csapat között.

Junior párbajtőr magyar bajnokság, Budapest
férfi egyéni (133 induló): 15. Veres Máté, 98. Kiss Marcell, 117. Kiss Bálint
férfi csapat (21): 16. Danubius RSC (Kiss Bálint, Kiss Marcell, Veres Máté)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email