22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: történelmi eredmény az érdiektől

22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: történelmi eredmény az érdiektől

Eddigi története legjobb eredményét érte el az érdi központú regionális vívóklub, a Danubius RSC, amelynek Kiss Bálint, Kiss Marcell, Kukla Balázs és Veres Máté összeállítású kadet csapata negyedik helyen végzett a népes, 22 csapatos magyar bajnokságon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Danubius RSC a Budapesten, a kadet korosztály számára rendezett országos bajnokságon csapatban és egyéniben is elindult. Az érdi kvartett az első körben 45-29-re győzte le a Ludovika 2-es csapatát, majd a PTE-PEAC-ot 45-34-re, az FTC-t 45-27-re múlták felül az érdiek. Az elődöntőben azonban a Danubius 45-30-as vereséget szenvedett a későbbi győztes MTK Budapesttől, így negyedik helyen végzett.

Egyéniben a legjobb eredményt Veres Máté érte el, aki 34. helyen zárt 125 induló közül, de tőle nem sokkal maradt el a 39.-ként záró Kiss Bálint, míg Kukla Balázs 55., Kiss Marcell 99. helyen zárt Balogh Otília és Zsargó Evelin tanítványai közül.

„Az érdi vívás történetének eddigi legjobb kadet országos bajnoki helyezését érte el csapatunk. Balogh Otília edzőnk vezette csapat minden utasítást betartva ,fegyelmezetten végigvívva a napot, bravúrt bravúrra halmozva jutott az elődöntőbe. Sajnos ott elfáradt a csapat, így lemaradt a dobogóról, de így is dicséretet érdemelnek a fiúk és edzőik”

– fogalmazott Ujjady Árpád, a Danubius RSC elnöke lapunknak.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Házi segítségnyújtás pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email