22_03_29_erdmost_nincskep

Karate: harmadik lett Herendi Péter az Eb-n

22_03_29_erdmost_nincskep

Karate: harmadik lett Herendi Péter az Eb-n

A lengyelországi Katowicében rendezték a 34. Súlycsoportos Karate Európa-bajnokságot, amelyen az Érdi Kyokushin Karate Sportegyesületet két harcművész, Than-Csernyik Maja és Herendi Péter képviselte.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A több mint hatszáz sportolót felvonultató kontinenstornán kiemelten ügyeltek a járványhelyzetre, ezért három csoportra bontva és nézők nélkül tartották meg az eseményt. Az érdi karatékák a kumite, azaz küzdelmi versenyszámban voltak érdekeltek az Eb nyitónapján. Kurucz Mihály tanítványai közül Herendi Péter egészen a dobogóig menetelt. A 14-15 éves fiúk -55 kg-os mezőnyében harmadik lett, amivel a legjobb érdi eredményt produkálta. A 16-17 éves lányok szintén -55 kg-os kategóriájában Than-Csernyik Majának a legjobb nyolcba kerülés jelentette a végállomást.

“Nagyon jól szervezett versenyen, felkészült versenyzőkkel, színvonalas küzdelmeket láthattunk.” – értékelt Kurucz Mihály, az Érdi Kyokushin Karate Sportegyesület elnöke.

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email