22_03_29_erdmost_nincskep

Férfi kézi: nyolcból nyolc a Kőrösi mérlege

22_03_29_erdmost_nincskep

Férfi kézi: nyolcból nyolc a Kőrösi mérlege

Egyetlen csapat sem tudta megállítani eddig a Kőrösi KDSE férfi csapatát a Pest megyei másodosztályú kézilabda-bajnokságban. A nyolcadik fordulóban a Mogyoród kényszerült térdre az érdi Treff Sportközpontban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az első két gólt némi meglepetésre a vendégek szerezték a megyebajnokság aktuális játéknapján, de a tabella hetedik helyén tanyázó vendégek nem sokáig élvezhették a fórt. Balázs Tibor játékos-edző gárdája a nyolcadik percben 4-3-nál átvette a vezetést, s onnantól fogva gyakorlatilag csak egy csapat volt a pályán. Az első félidő végére már 20-7-es előnnyel vonulhatott a házigazda, a tizenhárom gólos különbség pedig csak tovább nőtt a második játékrészben. Végül 36-14-re nyert a Kőrösi KDSE, megszerezve zsinórban nyolcadik sikerét a pontvadászatban. 

Férfi kézilabda Pest megyei II. osztály, 8. forduló:

A Kőrösi továbbra is veretlenül, nyolc mérkőzésen aratott nyolc sikerrel, tizenhat ponttal vezeti a bajnokságot és jó úton halad a feljutás felé. 

Kőrösi KDSE – Mogyoródi KSK II. 36-14 (20-7)

A Kőrösi gólszerzői: Balázs T. 8 (2), Kékes 5, Kocsis 5, Tóth Bence 5, Gyöngyösi 4, Veres Máté 4 (1), Cseh 3, Grósz Richárd 1, Tóth Balázs. 1.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email