22_03_29_erdmost_nincskep

Felénél jár a civil licit

22_03_29_erdmost_nincskep

Felénél jár a civil licit

A napközijét szeretné fejleszteni az Életfa CSoport Egyesület abból a támogatásból, amit a Civil Licit jótékonysági árverésen tudnak összegyűjteni novemberben. A 2015-ben alakult támogatói csapat súlyosan és halmozottan sérült gyermekekkel foglalkozik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ömböli Ágnes, az Életfa Csoport Egyesület elnöke az Érd FM 101.3 reggeli műsorában, a Bundáskenyérben elmondta, hogy a környéken élő sajátos nevelési igényű gyermekekkel és családjaikkal foglalkozó szervezet a Civil Liciten befolyt összegből azt a napközijét szeretné fejleszteni, ahol súlyosan és halmozottan sérült gyermekekkel foglalkoznak. Tavaly decemberben másfél millió forintot sikerült összegyűjteniük, s azt remélik, most is sikerül hasonló összeget kapniuk a felajánlások által. Érdeklődésünkre megtudtuk, hogy a licit felénél éppen a tavalyi összeg fele folyt be eddig hozzájuk. 

„Hónapok óta készülünk, karácsonyi díszeket készítenek az anyukák, táskákat varrnak és más fogyatékosokkal foglalkozó alapítványoktól, egyesületektől is hozunk termékeket. Az Érdi Habilitációs Központnak a kerámiáit például, vagy a biatorbágyi Fészek Csillag Alapítványt is említhetem”

Az Életfa Csoport Egyesület Facebook oldalát böngészve többet is megtudhatnak az egyesületről. Ha pedig bármilyen kérdésük van a tevékenységüket vagy a licitet illetően, bátran írhatnak az eletfa.erd@gmail.com email címre.

Aki pedig a liciten szeretne segíteni, annak nem kell mást tennie, mint belépni a Civil Licit Érd Facebook csoportba és árverésre bocsájtani termékét vagy szolgáltatását.

A Civil Licit Érd csoporthoz ide kattintva tud csatlakozni!

A beszélgetést pedig itt tudja visszahllgatni!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email