22_03_29_erdmost_nincskep

Két korábbi betörés elkövetését is beismerte

22_03_29_erdmost_nincskep

Két korábbi betörés elkövetését is beismerte

Az érdi rendőrök előkerítették azt a 21 éves férfit, aki egy helyi házba tört be, alapos kutatás után arannyal és egy laptoppal távozott. A gyanusított két korábbi betörés elkövetését is beismerte.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ügyintézésből tért haza a sértett 2021 tavaszán, amikor első pillantásra gyanús dologgal találta szembe magát. Úgy emlékezett, hogy bezárta a kiskaput, amikor útnak indult, hazatérve viszont sarkig nyitva volt. Beljebb ment és meglátta, háza egyik ablakát valaki betörte, lakásban szekrényeit felforgatta, arany ékszereit, laptopját ellopták. Hívta a rendőröket.

Az érdi nyomozók forró nyomon indultak, első körben nem jártak sikerrel. Az ügyet nem feledték, folyamatosan gyűjtötték a nyomokat, információkat, és azonosították a cselekménnyel összefüggésbe hozható 21 éves J. Márkot. A férfi 2021. november 9-én történt előállítását követő gyanúsítotti kihallgatásán részletes vallott, elárulta a rendőröknek, hogy az értékeken nem sokkal a lopás után tovább is adott. Olyannyira mesélt, hogy két korábbi betörés elkövetését is beismerte.

Az Érdi Rendőrkapitányság az őrizetbe vett J. Márk ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben előterjesztést tettek bűnügyi felügyeletének elrendelésére.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email