22_03_29_erdmost_nincskep

Nem mondják le a halasztható műtéteket a Romicsban

22_03_29_erdmost_nincskep

Nem mondják le a halasztható műtéteket a Romicsban

A Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény főigazgatójának nincs tudomása arról, hogy leállítanák a járóbeteg szakrendelők egynapos sebészeti tevékenységét, sőt, az altatást nem igénylő beavatkozások megtartására törekedni kell - írja közleményében Bárány Zsolt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Újsághír szerint ma reggel az Országos Kórházi Főigazgatóság levelet küldött a (centrum) kórházak vezetőinek, melyben a halasztható műtétek lemondására utasította az intézményeket. Fontosnak tarhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg hangsúlyozni, hogy ez jelen tudásom szerint a járóbeteg szakrendelők egynapos sebészeti tevékenységére nem vonatkozik, mi ilyen értelmű utasítást nem kaptunk.

– emeli ki a főigazgató az intézmény közösségi oldalán szerda délelőtt megjelent közleményében. Felhívja a figyelmet a kórházaknak írt levél említésre méltó részletére: lehetőség szerint az altatást nem igénylő beavatkozások (például szürkehályogműtét) „megtartására törekedni kell”.

A Romics egynapos műtéteinek oroszlánrésze szürkehályog-operáció, így reményeim szerint egy esetleges utasítás érkezése sem fogja számunkra a teljes leállást jelenteni – hangsúlyozza.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email