22_03_29_erdmost_nincskep

Holnap lezárnak egy parkolót a lakótelepen, ne álljon oda!

22_03_29_erdmost_nincskep

Holnap lezárnak egy parkolót a lakótelepen, ne álljon oda!

November 10-én gallyazást végez az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény Érden, az Erzsébet utca Béke tér felé eső részén, ezért azt kérik, a parkolóban ne álljanak meg autóikkal, gépjárműveikkel.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata közleményben hívta fel a figyelmet, hogy a gallyazásra azért van szükség, mert az ágak több helyen elérik az épületeket, melyekben könnyen kárt tehetnek, illetve belelógnak a villamosvezetékbe és a légvezetékbe, ezért feltétlenül le kell vágni őket.

A munkálatokkal várhatóan még aznap, november 10-én végez az ÉKFI, a tervek szerint az intézmény dolgozói 15:00 órakor levonulnak a területről, ezt követően a parkoló ismét használható lesz.

Arra kérnek minden érintettet, hogy november 10-én, szerdán szíveskedjenek a parkoló területét elhagyni. Az önkormányzat a parkolókban álló autók tulajdonosait külön, a járműveken elhelyezett szórólapokon is értesíteni fogja.

A gallyazás kötelessége az önkormányzat intézményének, mindenképpen végre kell hajtani, ezért a parkolókban hagyott autókban, gépjárművekben bekövetkezett kárért nem tud az ÉKFI felelősséget vállalni.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email