22_03_29_erdmost_nincskep

Up röpi: az éllovas ellen is nagyot küzdöttek a tigrisek

22_03_29_erdmost_nincskep

Up röpi: az éllovas ellen is nagyot küzdöttek a tigrisek

Két mérkőzést játszott a Dr. Kotsis Attiláné Országos Gyermekbajnokság másodosztályának Nyugati csoportjában, Leányfalun a Delta RSE Érd U15-ös együttese, amely előbb kikapott az éllovas Dunakanyartól, majd 3:0-ra legyőzte a Szombathelyet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hopkáné Wolf Rita együttese előbb a hibátlan mérleggel éllovas Dunakanyarral csapott össze, amely ellen bár nem kezdtek jól az érdiek, a következő szettekben folyamatosan javult a játékuk és bár az ötödik szett kiharcolásához is közel álltak, végül 3:1-es vereséget szenvedtek. Ezt követően a Szombathelyi SI B-csapata ellen még végig stabil játékot hoztak az érdiek, akik ezt a mérkőzést 3:0-ra nyerték meg.

„Megilletődve játszottunk, éreztük, hogy mi a tétje ennek a fontos mérkőzésnek. Az ellenfél sokszor a mi hibáinkból építkezett. Nem hittük el, hogy lehet itt keresnivalónk!” – értékelte az első mérkőzést Hopkáné Wolf Rita, a Delta RSE Érd U15-ös csapatának vezetőedzője. „A Szombathely ellen pedig megérdemelten zsebeltük be győzelmet. Itt is akadtak néha zavarodottságok, de ez inkább a fáradság miatt lehetett, hiszen a két mérkőzést pihenő nélkül, egymás után játszottuk. Határozottan, jó nyitásokkal, időnként szép mezőnymunkával győztük le 3:0-ra az ellenfelünket”

– értékelt Hopkáné Wolf Rita.

A Delta RSE Érd U15-ös együttese hét mérkőzés után öt győzelemmel és két vereséggel negyedik a tabellán.

U15, Dr. Kotsis Attiláné Országos Lány Gyermekbajnokság, II. osztály, Nyugati csoport, 3. játéknap, Leányfalu
DKLSN–Delta RSE Érd 3:1 (-11, -22, 20, -26)
Delta RSE Érd–Szombathelyi SI ’B’ 3:0 (-22, -13, -21)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email