22_03_29_erdmost_nincskep

Novemberi programok a tárnoki Heinrich Antal Házban

22_03_29_erdmost_nincskep

Novemberi programok a tárnoki Heinrich Antal Házban

Az állandó programok mellett ismét mozgalmas időszak elé néznek Tárnokon, a Heinrich Antal Házban, ahol az irodalomtól kezdve az improvizációs esten keresztül az adventi koszorú készítésig számos programot rendeznek novemberben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

2021. november 12-én, 17 órától a Tollforgatók Versklub a Magyar nyelv érdekes és szórakoztató lapjairól… címmel tart irodalmi délutánt Somfai Istvánnal a Magyar Nyelv Napja alkalmából.

November 13-án, szombaton 18 órától Fráter Zoltán Édes Rózám! Déryné szerelmes élete című művét adják elő a tárnoki Heinrich Antal Házban.

Az előadás ingyenes, de regisztrálni kell a tarnokikozossegiszinter@gmail.com címen!

2021. november 16-án 16 és 18 óra között rendezi meg a Tárnoki Közösségi Színtér, a Szikra Tehetséggondozó Egyesület és a Zűrzavaroscsalád.blog.hu a Tolerancia Napját.

A részletes programról itt írtunk!

2021. november 22-én, 18 órától Asszonyműhely címmel tart foglalkozást az Iharos Népművészeti Egyesület, amely Solymosi Józsefné és Ament Éva vezetésével készít adventi koszorúkat.

Az eseményre a belépés ingyenes, de az alapanyagokért fizetni kell. A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet a kiss.zsuzsanna.997@gmail.com címen tehet meg.

Ezzel szinte párhuzamosan tartják az Érdi Csillagászati Klub novemberi találkozóját november 22-én, 19 órától, amikor Hegymegi László geofizikus tart előadást Földünk, az óriási mágnes címmel.

Az esemény védettségi igazolvánnyal látogatható!

2021. november 26-án ismét Jam Party improvizációs estet tartanak 19 és 22 óra között a Heinrich Antal Házban. Az érdeklődőktől csupán azt kérik, vigyék magukkal a hangjukat vagy hangszerüket.

2021. november 28-án, 18 órától Siposhegyi Péter Halottak Napjától Virágvasárnapi című darabját adják elő.

A rendezvény ugyancsak ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet a tarnokikozossegiszinter@gmail.com címre küldhet el.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email