22_03_29_erdmost_nincskep

Csak maszkban!

22_03_29_erdmost_nincskep

Csak maszkban!

Valamennyi diósdi önkormányzati intézményben (bölcsőde, óvoda, művelődési ház és polgármesteri hivatal) elrendelték a kötelező maszkviselést az utcáról betérők számára. A dolgozókat nem kötelezik a védőoltás felvételére, mivel az oltottak aránya eléri a 80 százalékot - jelentette be a polgármester.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A mai naptól valamennyi önkormányzati intézmény tekintetében (Zöldfa Bölcsőde, Diósdi Dió Óvoda, Kék Géza Művelődési Ház, Polgármesteri Hivatal) elrendelem, hogy ügyintézés céljából az intézmények területére kizárólag orrot és szájat eltakaró maszkban lehetséges a belépés. – jelentette be közösségi oldalán Spéth Géza polgármester, hozzátéve: egyeztetett az intézményvezetőkkel, és mivel a dolgozók közt az oltottak aránya átlagosan eléri a 80 százalékot, nem rendeli el a kötelező oltást.

Az önkormányzat továbbra is biztosít mosható textilmaszkot az azt igénylők részére. Az igényléseket az onkormanyzat@diosd.hu e-mail címen vagy a 23/545-550-es telefonszámon fogadják hétfőtől csütörtökig 8 -15.00 óra, pénteken pedig 8 -12 óra között.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email