22_03_29_erdmost_nincskep

A lakosság segítségét kéri az ÉKFI

22_03_29_erdmost_nincskep

A lakosság segítségét kéri az ÉKFI

Gallyazás miatt kéri mindazok segítségét az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény, akik az Erzsébet utca Béke tér felé eső részén található parkolóban tartják az autóikat, gépjárműveiket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

November 10-én ugyanis biztonsági okokból – hogy a járművekben ne essen kár – az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény (ÉKFI) a gallyazás előtt lezárja a parkolókat.

A gallyazásra azért van szükség, mert az ágak több helyen is már elérik az épületeket, könnyedén kárt tehetnek bennünk, illetve belelógnak a villamosvezetékbe, a légvezetékbe, ezért feltétlenül le kell vágni őket.

A munkálatokkal várhatóan még aznap, november 10-én végez az ÉKFI, a tervek szerint az intézmény dolgozói 15:00 órakor levonulnak a területről, ezt követően a parkolók ismét használhatók lesznek.

Ezért arra kérnek minden érintett érdit, hogy november 10-én, szerdán szíveskedjenek a parkoló területét elhagyni. Az önkormányzat a parkolókban álló autók tulajdonosait külön, a járműveken elhelyezett szórólapokon is értesíteni fogja.

A gallyazás kötelessége az önkormányzat intézményének, mindenképpen végre kell hajtani, ezért a parkolókban hagyott autókban, gépjárművekben bekövetkezett kárért nem tud az ÉKFI felelősséget vállalni.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email