22_03_29_erdmost_nincskep

Közeleg az újabb átállítás, távolodik a végleges eltörlés

22_03_29_erdmost_nincskep

Közeleg az újabb átállítás, távolodik a végleges eltörlés

Mivel az uniós tagállamok nem tudtak közös nevezőre jutni, és úgy tűnik, a jövőben sem fogják igazán erőltetni, egyelőre nem tudni, meddig marad a mutatók tekergetése. Az biztos, hogy október 31-én átállunk a téli időszámításra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A téli időszámítás Magyarországon minden év októberének utolsó vasárnapján kezdődik. Ez 2021-ben október 31-re esik, amikor hajnali 3 órakor 2 órára állnak át auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatikusan a digitális órák, az analóg készülékeket pedig ez alapján kell majd visszatekerni.

Idén biztos nem, de valószínűleg jövőre sem búcsúzunk el az óraátállítástól. A magyar kormány alapvetően nyitott arra, hogy igény esetén az óraátállítást eltöröljük, de csak akkor, ha arra megfelelő konszenzus mutatkozik az Európai Unió tagállamai között – írja a napi.hu.

Az óraátállítás megszüntetéséről az uniós tárgyalások az Európai Unió Tanácsában megakadtak. Nyilvánvalóvá vált, hogy a tagállamok rendkívül megosztottak a témát illetően, csak jelentős tagállami egyetértéssel lehetne továbblépni.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email