22_03_29_erdmost_nincskep

Ingyenesek az üveggyűjtő kukák

22_03_29_erdmost_nincskep

Ingyenesek az üveggyűjtő kukák

Sokak számára okoz fejtörést, mi legyen a sorsa a háztartásban felhalmozódott üvegeknek, miután megszűntek a városban a szelektív hulladékgyűjtő szigetek. A kommunális szemét közé nem szívesen teszi be az ember, de akkor mi a megoldás? Megmondjuk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Van megoldás, ugyanis az Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. ingyenes üveggyűjtő kukákat biztosít a város lakosságának, amit a cég a honlapján feltüntetett időpontokban – www.eth-erd.hu – az egyéb szelektív hulladékhoz hasonlóan rendszeresen elszállít.

Hogyan tehetünk szert üveggyűjtő kukára? Nem kell mást tennünk, mint a társaság Sas utca 2. szám alatti hulladékudvarán lakcímkártyával, hulladék szállítási számlával bejelentkezni és elkérni az ingyenes, üvegek gyűjtésére alkalmas új, speciális kukát, amiből több ezer darab várja új tulajdonosát.

Ezekbe bármilyen színes vagy fehér öblös üveg behelyezhető. Viszont tilos ragasztott szélvédőt, síküveget, tükröt, nagyítót, katedrálüveget, porcelánt, kerámiát beletenni. Ez utóbbiakat érdemes szintén gyűjteni – és nem bedobni a kommunális szemétbe –, mert a hulladékkezelő a lomtalanítás keretében elviszi.

Mivel a társasházakban az előfizetések nem egyéniek, ott nem minden lakos kap auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatikusan üveggyűjtő kukákat.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email