22_03_29_erdmost_nincskep

Szombaton újra Magyarok Vására

22_03_29_erdmost_nincskep

Szombaton újra Magyarok Vására

A koronavírus -járvány miatt hosszú időn át nem rendezhették meg a szervezők a Magyarok Vásárát, október 16-án szombaton azonban ismét megtelik árusokkal a Érd főtere. Venczel Ilona, az esemény szervezője az Érd Fm 101.3 Zónázó című műsorában számolt be a tudnivalókról.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Október 16-án, szombaton 9 és 16óra között ismét lehetőségübk lesz a Magyarok Vásárán, magyar termékeket vásárolni. Venczel Ilona szervező ugyanis arról számolt be, hogy a fő cél mindig is az volt, hogy a magyar portéka kerüljön a vásárlók látókőrébe. A hús, a sajt mindig megtalálható a kínálatban, de a roppant népszerűek a kézműves termékek is. Egyébként 12 éve szervezik az eseményt. 

Mivel szabad téren lesz, és az árusok pultja közel két méter illetve a vásárlók sem állnak túl közel az eladókhoz, a vírushelyzet miatt különösebb intézkedéseket nem hoztak. Minimális zenés program és játékok lesznek, de nem a megszokott formában. Az esemény megnyitója reggel 9 órakor lesz.

A másfél év alatt folyamatosan érdeklődtek a vásárlók, hogy mikor lesz végre Magyarok Vására, és nagyon örültek, hogy végre újra megrendezhetik. Ha a helyzet engedi, akkor december elején ismét megrendezik a vásárt, ahol akár már a karácsonyi ajándékok is beszerezhetők.


 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email