csecsei_zoltan_ultrabalaton_200530

Így döntötte meg az UB versenycsúcsát Csécsei Zoltán

Bár bő két kilométerrel rövidebb pályán, de így is több mint fél órával javította meg a brit Dan Lawson 2017-ben felállított rekordját az idei Ultrabalatonon Csécsei Zoltán, tárnoki ultrafutó, aki többek között külföldi magaslati edzőtáborral is készült a csúcsdöntésre.

Az október 1. és 3. között megtartott XV. NN Ultrabalatonon Csécsei Zoltán átlagosan 4 perc 58 másodperc alatt tett meg egy kilométert. A tárnoki ultrafutó a verseny előtt húsz napot Bulgáriában készült 2000 méter magasságban, hogy szervezetének oxigénszállító képessége jobb legyen, mint a többieké, ennek köszönhetően hetedik 200 kilométernél hosszabb versenyén majd’ 35 perccel döntötte meg az Ultrabalaton eddigi csúcsát.


 

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email