img_4779

Ökölvívás: Sipos Richárd megsérült a nyitómeccsén

A második menetben megsérült az Érdi Box Klub 67 kilogrammos ökölvívójának, Sipos Richárdnak a könyöke, ezért idő előtt véget ért számára a Bükön rendezett ifjúsági országos bajnokság.

Sipos Richárd az ifjúságiak 67 kilogrammos súlycsoportjának első fordulójában a nyíregyházi Petrimán Patrik ellen lépett szorítóba, és bár a mérkőzés kiélezett küzdelmet hozott, de az érdi ökölvívó a második menetben könyöksérülést szenvedett, így számára idő előtt véget ért az országos bajnokság.

Az ÉBK-tól a második napon Szigetvári Bendegúz a 75 kilogrammosoknál a szombathelyi Teleki Brendonnal csap össze 12. párként, míg női 63 kilogrammban Bicskei Doroti szeptember 26-án lép szorítóba.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email