22_03_29_erdmost_nincskep

Még egy hét, és lezárul a licit

22_03_29_erdmost_nincskep

Még egy hét, és lezárul a licit

Szeptember végéig tart a jótékonysági árverés a Gyermekünk Álmaiért Alapítvány javára a Civil Licit Érd csoportban. A szervezet célja a bölcsődei és óvodai integrált nevelés korszerű kialakítása, a gyermekek nevelése, képességeik fejlesztése az esélyegyenlőség szem előtt tartásával.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az alapítvány 2014 óta biztosít Érd és a környező települések köznevelési intézményeiben  gyógypedagógiai ellátást.

Mint a jótékonysági árverés egyik adminisztrátorától, Virlics Emesétől megtudtuk, a licit fő célja, hogy az alapítvány speciális fejlesztőeszközöket vásároljon.

„Egyre több intézményben látják el ezt a feladatot, úgyhogy egyre több eszközre is szükségük van”

– húzta alá Virlics Emese, aki arról is beszélt, az alapítvány tagjai igyekeznek minél több embert bevonni a licitbe, hogy minél több pénzt gyűjtsenek.

Nagy Martin, a Gyermekünk Álmaiért Alapítvány elnöke elmondta: az alapítvány tartja fent a Tompa Mihály utcában található Szent Antal Családi Bölcsődét, ami két csoporttal működik. Az udvart sikerült felújítaniuk, de a kültéri játékokat szeretnék fejleszteni, illetve a liciten befolyt összegből a csoportok is új játékokat, fejlesztő eszközöket kapnának.

Az alapítvány elnöke arról is beszélt, hogy jelenleg 51 gyermeket látnak el a térségben működő gyógypedagógiai hálózatukban, ahol autizmus-specifikus terápián, logopédiai foglalkozáson vagy épp mozgásfejlesztőn vehetnek részt a gyermekek.

Nagy Martin hozzátette, a gyógypedagógiai hálózat eszközkészletét is szeretnék megújítani.

Bővebben a Civil licit szeptemberi akciójáról itt olvashatnak. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email