22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: Pest megyei rangadóval indul az új idény

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: Pest megyei rangadóval indul az új idény

Szeptember 11-én, 18 órától a Váci NKSE ellen kezdi meg a K&H női kézilabda liga 2021/22-es idényét az ÉRD, amely az ÉRD Arénában látja vendégül az előző szezon negyedik helyezettjét. A mérkőzés kizárólag védettségi igazolvánnyal tekinthető meg!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az előző idényben a felek érdi találkozóján sokáig a házigazda vezetett, de a második félidőben a Hámori Konszuéla vezette váciak fordítottak és végül 34–30-ra megnyerték a találkozót.

A Vác bár évek óta szisztematikusan építkezik, a nyáron jelentős változások történtek a klubnál, hiszen az eddigi vezetőedző, Szilágyi Zoltán öt év után Debrecenbe távozott, helyét Őze Beáta vette át júniusban, de két hét után nem tudott közös nevezőre jutni a szakmai irányvonalban a vezetőséggel, ezért a korábban is beugró utánpótlás-edző, Ottó Katalin vette át az irányítást.

Ami a játékosállományt illeti, Vácra érkezett Győrből kölcsönbe a beálló, Világos Diána, Kisvárdáról a kapus, Pásztor Bettina, Dunaújvárosból az irányító Ferenczy Fruzsina és a korábbi érdi szélső, Schatzl Natalie, az FTC-től a tehetséges irányító, Ballai Borbála, illetve az ugyancsak beálló Kovalcsik Jázmin.

Távozott ellenben a Győrbe visszatérő irányító, Lakatos Rita, a kapus, Triffa Ágnes, a szerb válogatott szélső, Szanja Radoszavljevics, az Érden nevelkedő válogatott beálló, Szabó Laura (aki az MTK-nál folytatja), a jobbátlövő, Szeberényi Flóra, illetve a kapus, Bálint Anna is.

Az ÉRD-nél ennél kevesebb változás volt, hiszen csak Kiss-Walfisch Mercédesz és Győrffy Alexandra távozott Horváth Rolandéktól, érkezett viszont két kapus, Kántor Kamilla és Hadfi Gréta, illetve az irányító-átlövő Alexandra Vukajlovics és az átlövő, Monori Orsolya.

„Tavaly már túlestem azon, hogy először kellett ellenük játszanom. Jó mérkőzésre számítok. Nagyon régóta együtt játszanak, a csapat magja egyben maradt, ahogy igazából nálunk is. De hazai pályán bármire képesek lehetünk, úgyhogy mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében”

– fogalmazott az Érdre két év váci játék után igazoló Szabó Kitti.

„Ezer éve együtt játszanak, úgyhogy ez az összeszokottság nagyon sokat számít. Nálunk van azért egy-két olyan játékos, aki most fog először együtt kézilabdázni. Ettől függetlenül meg kell keresnünk náluk azokat a gyengébb pontokat, ahol eredményesek tudunk lenni. Ha ez sikerül, akkor van esélyünk, de nagy hangsúlyt kell fektetnünk a védekezésre, az abból indított lerohanásokra és a pontos befejezésekre”

– fejtette ki várakozásait Horváth Roland, vezetőedző.

A szeptember 11-én, 18 órakor az ÉRD Arénában rendezendő ÉRD–Váci NKSE mérkőzést Bóna Szabolcs és Földesi Csaba vezeti.

Női kézilabda NB I, 1. forduló
09.11., 18.00:
ÉRD–Váci NKSE

A mérkőzés a hatályos kormányrendelet alapján 18 éves kor felett KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL látogatható!

A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadják, mindkettő esetében szükségük lesz fényképes személyazonosító okmányra is. A jogszabály értelmében nem áll módukban elfogadni semmilyen más (papír)formátumú igazolást (sem oltási igazolást, sem orvosi papírokat).

A rendezők azt kérik, segítse a munkájukat azzal, hogy a védettségi igazolványát (kártya vagy applikáció) és fényképes személyazonosító okmányát a bejárathoz érve előkészíti.

A kormányrendelet alapján a mérkőzésre való belépést 18 éves kor felett kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek, illetve a felügyeletük alatt lévő tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek számára tudják biztosítani.

A védettségi igazolvány ellenőrzésével a beléptetési idők megnövekedhet, ezért kérik, érkezzen időben!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email