22_03_29_erdmost_nincskep

Október 23-án újabb városi díjakat adnak át

22_03_29_erdmost_nincskep

Október 23-án újabb városi díjakat adnak át

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata honlapján tudatta, hogy a 2021. október 23-i ünnepi megemlékezésen átadják az Érd Város Közéletéért elismerést ész az Érd Város Szociális Munkájáért Díjat, melyre szeptember 14-ig lehet pályázatokat benyújtani.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az erd.hu-n megjelentek szerint az Érd Város Közéletéért elismerés azoknak a civil szervezeteknek és személyeknek adományozható, akik a legtöbbet teszik Érd lakosságáért, a város kulturális, történelmi és egyéb értékeinek megóvásáért. Az elismerés adományozható továbbá azoknak, akik a társadalmi, közösségi élet építésében, működtetésében kiemelkedő eredményeket érnek el, tevékenységükkel hozzájárulnak a város pozitív arculatának kialakításához.

Az elismerés odaítélését a Közgyűlés bizottságai, a polgármester, a városban élő nagykorú polgárok, intézmények, civil szervezetek, nemzetiségi önkormányzatok indítványozhatják.

Érd Város Szociális Munkájáért Díj adományozható a város szociális ellátása érdekében végzett példaértékű munkát, valamint az elesettek gondozásában kifejtett kiemelkedő tevékenységet végző személyek, közösségek részére.

Az elismerés odaítélésére a Szociális és Egészségügyi Bizottság tesz javaslatot. Az adományozásról a Közgyűlés a bizottság javaslata szerint dönt.

A díjazottak személyére bárki javaslatot tehet, aki a javasolt személy tevékenységét közvetlenül ismeri. A személyi javaslatot rövid indoklással, a javasolt személy tevékenységét összefoglalva, a javaslattevő nevét és elérhetőségét feltüntetve írásban kell megtenni.

A díjak adományozására Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata által adományozható díjakról és kitüntetésekről szóló 7/2017. (II.27.) önkormányzati rendelet vonatkozó előírásai az irányadók.

A javaslatokat az alábbi módon lehet benyújtani:

  • Postai úton dr. Csőzik László polgármesternek címezve, a Polgármesteri Hivatal címére (2030 Érd, Alsó u. 1.)
  • Személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán, zárt borítékban dr. Csőzik László polgármesternek címezve.

 A benyújtás határideje: 2021. szeptember 14.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email