22_03_29_erdmost_nincskep

Érden buktak le az autótolvajok

22_03_29_erdmost_nincskep

Érden buktak le az autótolvajok

Érden buktak le azok az autótolvajok, akik Nagytétényben figyeltek fel egy autóra, melyet tulajdonosa hosszabb ideje nem használt, így azt gondolták, nem fogják egyhamar keresni az autót. A Nissan Primera tulajdonosa augusztus 23-án jelentette be, hogy autóját ellopták.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kifigyelték, trélerre tették, majd pár tízezer forintért bezúzatták az ellopott Nissant. A gépkocsitolvajok Nagytétényben figyeltek fel az autóra, melyet tulajdonosa hosszabb ideje nem használt, így azt gondolták, nem fogják egyhamar keresni az autót, ők pedig megússzák a lopást. Tévedtek. A XXII. kerületi nyomozók és körzeti megbízottak pár nap alatt az elkövetők nyomára bukkantak; a gyanúsítottak Érden buktak le azzal a trélerrel, melyet a lopáshoz használtak.

A Nissan Primera tulajdonosa augusztus 23-án jelentette be a kerületi rendőrkapitányságon, hogy autóját ellopták egy nagytétényi parkolóból. A nyomozók miután kiadták a gépkocsi körözését, az elkövetők nyomába eredtek. A rendőrök több közelben lévő épület biztonsági kamerájának felvételeit elemezték; míg az egyik felvételen látszott, hogy az autót az elkövetők felcsörlőzik egy trélerre, egy másik felvétel már a tolvajok menekülési útvonalának meghatározásában segítette kollégáinkat. A rendőrök Érd irányába kezdtek kutakodni, és a nyomozásuk során sikerült nemcsak a trélert, hanem az elkövetőket is azonosítani.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email