22_03_29_erdmost_nincskep

Megmentették egy asszony életét az érdi rendőrök

22_03_29_erdmost_nincskep

Megmentették egy asszony életét az érdi rendőrök

Agyvérzés gyanújával szállították kórházba azt az asszonyt, akihez a lánya hívott segítséget, mert nem érte el telefonon édesanyját és a házába sem tudott bejutni. Az idős nő a padlón feküdt, a rendőrök miután bejutottak a házba, azonnal a segítségére siettek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az asszony aggódó lánya kérte a rendőrök segítségét tegnap reggel, mert nem érte el édesanyját és a házba se tudott bejutni. a rendőrök azonnal segítettek, miközben a tűzoltók és a mentők is úton voltak.

A belülről bezárt bejárati ajtót benyomták, ám hiába szólongatták a 70 éves asszonyt, válasz nem érkezett. Hálószobája ajtaját csak résnyire sikerült kinyitniuk, azon keresztül kukucskálva látták, hogy az idős nő a padlón hason fekszik. Az ajtó zárva volt és csak a mozdulatlan testén sérülést okozva lehetett volna kinyitni, ezért a rendőrök egy pillanat alatt leemelték az ajtót, így már meg tudták közelíteni a magatehetetlen beteget.

Miután az egyik járőr pulzust tapintott és légzést észlelt, az asszony többszöri szólításra kezdett magához térni. A közben megérkező mentők megkezdték ellátását, majd agyvérzés gyanújával kórházba vitték.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email