22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: a veretlen fogadja az éllovast

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: a veretlen fogadja az éllovast

Szeptember 1-jén, 16 órától a négy mérkőzés után két győzelemmel és két döntetlennel ötödik helyen álló Érdi VSE a listavezető és három sikerrel, illetve egy vereséggel rajtoló Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja az Ercsi úti Sporttelepen, az NB III Nyugati csoportjának ötödik fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A bajnoki cím egyik várományosát, a nyáron tovább erősödő tavalyi ezüstérmes Credobus Mosonmagyaróvárt látja vendégül szeptember 1-jén az Ercsi úti Sporttelepen az Érdi VSE.

Noha a házigazdák vezetőedzőjének, Limperger Zsoltnak nincs könnyű dolga, hiszen keretét hétről hétre hiányzók tizedelik, az együttes nem kezdte rosszul az új idényt, hiszen négy mérkőzés után két győzelemmel és két döntetlennel áll az ötödik helyen, miután a Bicskét otthon, a Gárdonyt idegenben győzték le Koós Gáborék, akik a kettő között a Puskás II-vel és a ZTE FC II-vel játszottak döntetlent.

Ezzel szemben a Lajta-partiak a nyitókörben elért kétgólos kaposvári sikerük után két másik bajnokaspiráns ellen is pályára léptek, s bár előbb szoros meccsen 3–2-re legyőzték a BVSC-Zuglót, ezt követően ugyanilyen arányú vereséget szenvedtek Nagykanizsán. Ezt viszont Varga László együttese egy Mol Fehérvár FC II elleni 2–0. sikerrel feledtette.

Ismerősből sincs hiány a mosonmagyaróvári keretben, hiszen továbbra is a Győr-Moson-Sopron megyeieket erősíti a korábbi érdi középpályás, D’urso Giuliano, aki mellé a nyáron igazolt a támadósorba Érdről Popov Patrik.

Az előző idényben Mosonmagyaróváron és Érden is egygólos vendégsiker született a felek összecsapásán.

„Ismerjük a Mosonmagyaróvár céljait, szeretnének feljutni a másodosztályba, de már beleszaladtak egy vereségbe Nagykanizsán. De mindig nehéz mérkőzést játszik a két csapat, akár Érden, akár Mosonmagyaróváron és szerintem most is apróságok fognak dönteni. Nem hinném, hogy egyik csapat is nagy különbséggel nyerne, ezért fontos lesz, hogy megőrizzük azt a masszivitást, ami az elmúlt időszakban jellemző ránk és ebből próbálunk építkezni. Fontos az is, hogy egyéni hibák ne legyenek nálunk”

– fejtette ki Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője, aki bár továbbra is több játékosát kénytelen nélkülözni, a szerdai találkozón már több eddig sérült játékosára is számíthat.

A szeptember 1-jén, 16 órakor kezdődő Érdi VSE–Credobus Mosonmagyaróvár mérkőzést Maml Zoltán vezeti, segítői Rózsa Dávid és Molnár Alex lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 5. forduló
09.01., 16.00:
Érdi VSE–Credobus Mosonmagyaróvár

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email