22_03_29_erdmost_nincskep

Tárlat az otthonban

22_03_29_erdmost_nincskep

Tárlat az otthonban

Újabb kiállításra várja az érdeklődőket a Szociális Gondozó Központ Időseket Ellátó Központja: szeptember 2-ától Kávránné Szedmák Ilona festményeit láthatjuk a Topoly utcában. A tárlat, illetve a megnyitó rendezvény csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A kiállítást Szűcs Gábor, Érd Megyei Jogú Város alpolgármestere nyitja meg, köszöntőt mond Szilaj Krisztina, az Időseket Ellátó Központ tagintézmény-vezetője.  Kávránné Szedmák Ilonával Kiss Sándor beszélget.

A megnyitón közreműködik Horváth István (gitár, ének), valamint Boda Evelin Nikolett, az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola diákja. A kiállításmegnyitó műsorvezetője Bagonyi Éva.

Kávránné Szedmák Ilona képeit máskor is láthatta már a közönség, hiszen csoportos eseményen többször is állították már ki alkotásait. 2019-ben Vincze D. Judittal Kettős tárlat címmel volt kiállítása az új Parkvárosi Közösségi házban.

A kiállítás szeptember 30-ig tekinthető meg, szerdánként 18–20 óra között az idősotthonban (bejárat aTállya utca felől). A kiállítást azok tekinthetik meg,  akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. A megnyitón orrot és szájat takaró arcmaszk kötelező.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email