22_03_29_erdmost_nincskep

Új kerettel az új szezonban

22_03_29_erdmost_nincskep

Új kerettel az új szezonban

Megkezdte a felkészülést a Delta Röplabda SE Érd a női NB II 2021/2022-es szezonjára. Dömötör-Mátrai Beáta csapatának kerete jelentősen átalakult a nyár folyamán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A covid által megtépázott 2020/2021-es bajnoki szezon végén gyakorlatilag kicserélődött a tigrisek játékosállománya, legalábbis ami a felnőtt csapatot illeti. A klub négy új játékost igazolt, továbbá a saját utánpótlásbázisból többen is felkerültek az első kerethez. A Herculestől érkezett a feladó Ehmann Kata, a szélső ütő Muhi Laura, a szintén szélső ütő Kiss Virág Barbara, továbbá a Kaposvári Röplabda Akadémiáról került Érdre az ugyancsak ezen a poszton bevethető Pavlovics Zsófia.

Ami a saját nevelésű fiatalokat illeti, a feladó Kőhalmi Zsófia, a liberó Bertalan Laura és Dénes Enikő, a szélső ütő Gattyán Lora és Kiss Dorottya, valamint a center Kisérdi Anna, Valla Dorka és Budaházy Villő bizonyíthat a felnőtt mezőnyben – közülük nem mindenki számít majd újoncnak az NB II-ben.

A felkészülést az Érdi Bolyai János Általános Iskola tornacsarnokában kezdte meg a Delta RSE Érd. Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző elmondta: lelkes a társaság, és a hozzáállásra nem lehet panasz, ám hosszú folyamat lesz a jelentősen átalakult keretet összegyúrni. A szakember szerint a tisztes helytállás ennek ellenére elvárható az új szezonban is a csapattól.

A tervek szerint edzőmérkőzéseken is pályára lép majd a Delta a bajnoki rajtig, de egyelőre még nem ismert a pontos menetrend.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email