22_03_29_erdmost_nincskep

Vezér Mihály: Örömmel tölt el, hogy lehet fesztivál

22_03_29_erdmost_nincskep

Vezér Mihály: Örömmel tölt el, hogy lehet fesztivál

Egy év kihagyás után, ismét megrendezzük a 28. Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivált, amely nem a megszokott módon zajlik a járvány miatt- írja közösségi oldalán Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere. A város első embere saját érzésein túl arról is ír, milyen programok várják a kilátogatókat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint írja, örömmel tölti el, hogy lehet fesztivál, igaz nem a megszokott módon a külföldiekkel, szabadtéren, hanem kicsit másként. Az idén a Magyar Kincsestár legnemesebb, legmeggyőzőbb eseménysorozata várja az érdeklődőket, amely lehetőség arra, hogy jobban megismerhessük nemzetünk szűkebb és tágabb kultúráját.

A Forrás Néptáncegyüttes Független Színház-, mint szervező és a legkiválóbb hazai előadók, énekesek, táncosok az ország minden szegletéből, és minden generációjából azon vannak, hogy felejthetetlen élményeket szerezzenek a nézőknek.

A családi és gyermek programok idén a hungarikumokra épülnek, csodálatos népművészeti kiállítások, divatbemutató részesei lehetünk.

Az eseményeket a Barátság Kulturális Központban, és annak külső helyszínein tartjék meg.

Köszönöm a szervezők és a segítők munkáját!?

„Bízom benne, hogy 2022-ben már a korábban megszokott fesztivál várja a százhalombattaiakat. Kívánom, hogy érezzék jól magukat, látogassanak el minél több programra, eseményre, hogy részesei lehessenek a csodáknak, a magyar kultúrának, a fesztiválnak!”-zárja sorait Vezér Mihály.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email