22_03_29_erdmost_nincskep

Naposabbra fordul az idő

22_03_29_erdmost_nincskep

Naposabbra fordul az idő

Naposabbra fordul az idő, de szerdán a többórás napsütés mellett gomolyfelhők képződnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 22 és 27 fok között alakul.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ország délkeleti, keleti felében is csökken a felhőzet, naposra fordul az idő, ezzel egyidejűleg pedig a csapadék is fokozatosan szűnik. Éjszaka ismét vastagabb felhők sodródnak fölénk, ám ezekből gyenge, szemerkélő eső csak néhol fordulhat elő.

Szerdán reggel a maradványfelhőzetből még nem zárható ki párcseppes eső, majd szakadozik a felhőzet, és a többórás napsütés mellett gomolyfelhők képződnek. Napközben legfeljebb néhol lehet záporeső. A nagy területen erős északnyugati szél estére fokozatosan veszít erejéből, majd szerdán napközben ismét megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 17 fok között várható, de az átmenetileg derült és szélcsendes tájakon ennél hidegebb lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 22 és 27 fok között alakul, délkeleten, délen lesz melegebb az idő.
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email