22_03_29_erdmost_nincskep

Egy hónap múlva nyílik az Etele Plaza

22_03_29_erdmost_nincskep

Egy hónap múlva nyílik az Etele Plaza

Szeptember 17-én nyitja meg kapuit Budapest legújabb és hazánk harmadik legnagyobb bevásárlóközpontja, az Etele Plaza a Kelenföldi pályaudvaron, ahol 55 ezer négyzetméteren 180 üzletben vásárolhatunk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A legnagyobb divatüzletek mellett belső rendezvénytér, élelmiszeráruház, teraszkapcsolatos éttermek, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, gyermekjátszóház kerülnek elhelyezésre. 

A bevásárlóközpont 1300 parkolóhelyet is magába foglal, melyhez telefonos applikáció segít megtalálni az üres helyeket, ahogy az alkalmazás az általunk keresett üzletet is megmutatja.

A kivitelező honlapján kiemelte, az Etele Plaza tízperces körzetében 236 ezren érik el a bevásárlóközpontot, de 30 percnyi utazási körzetben már több mint 2,1 millió embert érhetnek el. Becslésük szerint az Etele Plazát napi 165 ezren fogják látogatni.

Az Etele Plaza kivitelezését 2018-ban kezdték 300 millió eurós beruházás keretében.

A bevásárlóközpont kiváló közlekedési lehetőségek mellett terül el, hiszen Kelenföldet Érdről közvetlen busszal és vonattal is megközelíthetjük, de a metró, a BKK 27 buszjárata, az 1-es, a 19-es és a 49-es villamosok állomása is itt helyezkedik el.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email