22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: ezt várja a felkészüléstől Horváth Roland

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: ezt várja a felkészüléstől Horváth Roland

A felkészülési időszakban nem jó, ha mindig nyer a csapat, hiszen akkor kevésbé jönnek elő azok a hibák, amiket ki kell javítani – véli Horváth Roland, az ÉRD női kézilabdacsapatának vezetőedzője, aki Csehországból adott interjút az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egy-egy Dunaúvárosi KKA elleni győzelemmel és egy vereséggel a háta mögött utazott a csrhorszagi Hodonínba egy felkészülési tornara az ÉRD nőinkezilabdacsapata.

Ezzel kapcsolatban Horváth Roland elmondta, fontos, hogy a csapat ne mindig Érden készüljön, ráadásul egy ilyen tornán a sorozatterhelést is kamatoztatni tudják a bajnokság alatt.

„Azért nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, mert mindenki másképp forgatja a csapatot, mindenki nézi, milyen szituációkban hogyan lehet őket alkalmazni. Ezekből a mérkőzésekből ha győzöl, ha veszítesz, mindenféleképpen építkezni kell, nézni kell, mi a jó, mi a rossz. Váltig állíhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, az nem jó, ha a felkészülés során minden meccset megnyersz, mert akkor nem látod, mik a hibák”

– húzta alá Horváth Roland.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email