22_03_29_erdmost_nincskep

Itt a Törökbálinti Városi Napok programja

22_03_29_erdmost_nincskep

Itt a Törökbálinti Városi Napok programja

Augusztus 19-én és 20-án is színes programokkal készülnek a Törökbálinti Városi Napok szervezői, hiszen szobrot avatnak, kiállítást nyitnak meg, kenyeret szentelnek, díjakat adnak át és még koncert is lesz.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Munkácsy Mihály Művelődési Ház közösségi oldalán tette közzé a Törökbálinti Városi Napok programját, mely szerint augusztus 19-én, 18 órától avatják fel R. Törley Mária szobrászművész “Szabadság kapuja” című alkotását, egyben Budai Rita művészettörténész kiállítást nyit meg az önkormányzatiság 30. évfordulója alkalmából.

A városháza mögötti téren tartott szoboravatón Elek Sándor polgármester is beszédet mond.

Augusztus 20-án 10 órától a Római Katolikus Templomban tartanak szentmisét, majd 12 órától kenyeret szentelnek és koszorúznak a Szent István-szobornál.

Ezt követően 17 órától tartják az önkormányzati ünnepséget, melyen beszédet mond Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő, a PR-Evolution bemutatót tart, majd átadják a Volf György-díjat és a Törökbálintért emlékplakettet. Ezt követően Für Anikó és Hrutka Róbert tart előadást.

20-án 19.30-tól kezdődik a Mercedes Band koncertje a Munkácsy Mihály Művelődési Ház hátsó udvarában, majd 20.30-tól Mennyit ér egy nő? címmel ad koncertet a Fehér Adrienn és a Don Lázi Swingtet, 22 órától pedig ünnepi fényjátékkal zárul a program.

A Munkácsy Művelődési Ház tudatta azt is, az esti koncerten való részvételhez regisztrálni kell a regisztracio@mmmh.hu e-mail címen vagy a 0623/890366-os telefonszámon.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email