22_03_29_erdmost_nincskep

Trillázva zárják a nyarat Martonvásáron

22_03_29_erdmost_nincskep

Trillázva zárják a nyarat Martonvásáron

Szeptember 3-5. között ingyenes,szabadtéri fesztivállal várják Martonvásáron azokat, akik szeretik a népdalokat, szeretnek táncolni, játszani, játszva tanulni, vagy idilli környezetben akarják hallgatni a magyar nép- és világzene neves előadóit. A Trilla fesztivált első ízben rendezik meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint honlapjukon írják, a Trilla folytatja, és új elemekkel bővíti a Magyar Népdal Napja szellemiségét. A program minden elemében ott van a népdal és a népi hagyomány, de ugyanígy szerepelnek a mai közönséget megszólító feldolgozások. Fellép többek között a Dresch-Borbély Quartet, A Cimbalomduó, az Anima Sound System, az Ötödik Évszak és a Dalinda, de hagyományos táncházban is mulathatnak a résztvevők.. 

A gyerekek izgalmas foglalkozásokon merülhetnek el a népi kultúra és a zene birodalmában, és játszva tanulhatnak a hangokról.

Délelőtt 10-től késő estig az egész család talál kedvére valót a Trilla programjain, a festői Brunszvik kertben és Martonvásár belvárosában. A Trilla helyszínei: Martonvásár főtere, a Brunszvik-kert, valamint az Óvodamúzeum udvara lesz.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email