22_03_29_erdmost_nincskep

Környezettudatos szúnyoggyérítés Törökbálinton

22_03_29_erdmost_nincskep

Környezettudatos szúnyoggyérítés Törökbálinton

2021. augusztus 4-én, szerdán 18 és 20 óra között előadásokkal egybekötött interaktív beszélgetés lesz a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házban Környezettudatos szúnyoggyérítés Törökbálinton címmel - olvasható a torokbalint.hu-n.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Részletezik, az eseményen – szakértők bevonásával – a résztvevőknek is lehetősége lesz megismerni az új védekezési módszert, de a szervezők tájékoztatást adnak az eddig elvégzett felmérések eredményeiről, és a következő időszakban előttünk álló teendőkről.

Az esemény vendége lesz a No Mosquito Kft. képviseletében Szepesszentgyörgyi Ádám és Gajda Zita, valamint a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága részéről Németh András.

Az előadásokat követően lesz ehetőség kérdéseket feltenni és természetesen a résztvevők véleményére is kíváncsiak a szervezők. A rendezvény azon résztvevőinek, akik törökbálinti lakcímkártyával rendelkeznek – rövid helyszíni regisztrációt követően -, az egyéni védekezést elősegítendő, egy 310 literes szúnyogbiztos csapadékvízgyűjtő edényt adnak ajándékba (a készlet erejéig).

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email