22_03_29_erdmost_nincskep

Színes programok hétvégén

22_03_29_erdmost_nincskep

Színes programok hétvégén

Két kiállítás is nyílik hétvégén Érden, előbb július 16-án a Szepes Gyula Művelődési Központban, majd 17-én a Parkvárosi Közösségi Házban. A Sirius Állatmenhely adományokat gyűjt, míg július 18-án harmadszor rendezik meg az Érdi Vágtát a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központban, Simonpusztán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„A világ 75 éves szemmel”

Július 16-án, 18 órakor „A világ 75 éves szemmel” címmel nyílik meg Benkóczy Péter Sr. festménykiállítása a Szepes Gyula Művelődési Központban. Kiváltképp a tájképeket, érdekes város és falu részleteket kedveli, kedvencei az erdélyi tájak, hazai hegyek, völgyek, falvak, tanyák, a mediterrán térség.

Az augusztus 16-ig megtekinthető kiállítás a művelődési központ nyitvatartási rendje miatt előzetes bejelentkezés után, védettségi igazolvánnyal látogatható.

A kiállítást Gonda Zoltán képzőművész nyitja meg, az eseményen a Bukovinai Székely Népdalkör Civil Társaság is közreműködik.

További részletek itt!

Adományokat gyűjt a Sirius

Még szombaton is gyűjti az adományokat az érdi hipermarketben 9 és 15 óra között a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány, amely az áruházban megvásárolható adományokat vár.

Mint Böjtös Andrea, az Alapítvány elnöke az Érd FM 101.3-nak kifejtette, elsődlegesen állateledelt és olyan felszereléseket várnak, amiket a menhelyen tudnak használni, így akár tisztítószereket, takarítóeszközöket, seprűt, lapátot, slagot és kutyajátékot is szívesen fogadnak.

Kitért rá, bár a helyszínen nem lesz lehetőség örökbefogadásra, szeretnék azt népszerűsíteni, hiszen a menhelyen jelenleg 80-90 kutya és 4 nemrég kidobott kiscica is örökbefogadásra vár.

TermészetLesen

Július 17-én, 16 órától közel egy hónapig látogatható a Parkvárosi Közösségi Házban (2030 Érd, Gépész utca 14.) Glavati Nagy Éva fotókiállítása, ahol a pandémia ideje alatt készített természetfotóit tekinthetik meg az érdeklődők.

Részletes beharangozónk ide kattintva olvasható!

III. Érdi Vágta

Július 18-án harmadszor rendezik meg Simonpusztán a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központban a Nemzeti Vágta érdi előfutamát, a III. Érdi Vágtát, ahol Érdet a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is az Április nevű ló képviseli.

A részletes programról ide kattintva olvashat!

István Szabolcs sajtófőnök az Érdi Televíziónak nemcsak a programokról beszélt, hanem arról is, hogy a tavalyi ezüstérem után idén hogyan készül az idei vágtára Érd lova, Április.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email