22_03_29_erdmost_nincskep

Vasárnap még szavazhatunk!

22_03_29_erdmost_nincskep

Vasárnap még szavazhatunk!

Július 11-ig voksolhatunk két érdi projektre a Tesco zsetonos szavazásán, a hipermarketben. Az érdi környezetvédők egy Natura 2000-es tanösvény kialakítását tűzték ki célul a klímabarát parkban, az Érdnyugat egyesület Fundoklia manóösvényt hozna létre. Megnéztük, hogy áll most a szavazás.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A hipermarket 180 kezdeményezést támogat országszerte. Az érdi, a martonvásári és a százhalombattai Tesco áruházban három, a térségünkben megvalósításra kerülő projekt közül választhatunk, ebből kettő érdi, ráadásul a környezetvédelemhez kapcsolódik.

Az Érdnyugat Egyesület egy természetvédő tanösvényt szeretne kialakítani a Fundokliában, kifejezetten gyerekek számára. Szombat délutánig 3882 voksot kaptak.

Az Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület a klímbarát parkban alakítana ki egy Natura 2000-es tanösvényt. Eddig 5150 zsetonjuk gyűlt össze.

A harmadik jelölt a Martonvásári Fúvószenei Egyesület, amely a zenén keresztül szeretné formálni a közösséget, egy produkció létrehozásán keresztül. Rájuk 4277 vásárló szavazott.

Aki szeretné támogatni valamelyik pályázót, szombaton és vasárnap még megteheti: kérjen szavazózsetont a pénztárostól, majd dobja be a szavazóurnába (részletek itt). Természetesen nemcsak egyszer lehet szavazni, hanem ahányszor a Tesco-ban vásárolunk. 

A megvalósítandó projektekről itt írtunk bővebben.

 

 

 

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email