22_03_29_erdmost_nincskep

Már járható az új körforgalom a 7-es úton

22_03_29_erdmost_nincskep

Már járható az új körforgalom a 7-es úton

A jelentősebb munkákkal elkészültek a 7-es út és a tárnoki Dózsa György út kereszteződésében épülő körforgalomban. A hátralévő munkák remélhetően már nem fogják jelentősen zavarni a forgalmat - adta hírül Tárnok polgármestere, aki a Vadlúd utcai kereszteződés munkálatairól is beszámolt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A 7-es út érintett szakaszán a vasárnap esti dugó helyett immár egy jól járható, folyamatos forgalmat biztosító kereszteződéssel találkozhatott, aki arra járt. A hátralévő munkák remélhetően már nem fogják jelentősen zavarni a forgalmat, és a környéken lakók is fellélegezhetnek – írta Lukács László a közösségi oldalán, hozzátéve: nemcsak a dugók szűnnek meg, hanem az ezek által generált jelentősebb forgalom is a környékbeli kisebb utcákban.

(Mint azt már megírtuk, a körforgalmat a NIPÜF építi, az út érdi oldalán található ipari parkhoz.)

Ami a Vadlúd utcai kereszteződést illeti, ezt a területet egy csőtörés teljesen megrongálta. Ezt kijavították, így a mostanra szinte használhatatlan kereszteződés í szokatlanul jól járható lett. Hangsúlyozom, ez a csőtörés miatt következett be, a munkálatok nem voltak részei a körforgalom átépítésének – tette hozzá. Ami a körfogalmat illeti, a közbeszerzési hirdetmény várhatóan a napokban jelenik meg. A beadás és az elbírásál határideje egy-két hónap lesz, így ősszel lesz konkrét kivitelezője az átépítésnek. A Fehérvári úti körforgalommal, s a kettőt összekötő úttal együtt épül meg a várva várt körforgalom. Reményeim szerint 2022-ben elkészül annyira a beruházás, hogy tudjunk már rajta közlekedni – jegyezte meg Lukács László.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email