22_03_29_erdmost_nincskep

Építkezés miatt leáll az egynapos sebészet Budaörsön

22_03_29_erdmost_nincskep

Építkezés miatt leáll az egynapos sebészet Budaörsön

Átépítés kezdődik a Budaörsi Egészségügyi Központ épületében. Az egynapos sebészet nyárra leáll, de a járóbeteg-ellátásban egyetlen szakrendelés sem szünetel.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az építkezés eredményeképp a Kossuth utca 9. alatti főépületben az egynapos sebészethez tartozó tevékenységek – műtők, kiszolgáló helyiségek, fektető – összeköltöznek az első emeleten, helyet szabadítva fel a második emeleten a járóbeteg-szakrendelések számára.

Az átalakítások és áthelyezések nyomán az épület beosztása racionálisabbá válik, a nyári időszak azonban nem lesz könnyű. A hétvégéken is zajló építkezés az első és a második szintet is érinti, porral, zajjal jár majd. Számos szakrendelés ideiglenes helyre költözik az épületen belül.

Az egynapos sebészeten a műtéti tevékenység őszig szünetel, ugyanakkor a járóbeteg-ellátásban az építkezés miatt egyetlen rendelés sem marad el. Nyári üzemszünetet csak a mammográfia tart: szeptember 1-jéig nem fogad pácienseket. Ennek oka azonban nem az építkezés, hanem a vizsgálati berendezések korszerűsítése.

Jó hír, hogy a nyári időszakban a labor ismét fogadja előzetes bejelentkezés nélkül is a vizsgálatra érkezőket, de az online időpontfoglalás lehetősége is megmarad. A felújítás idejére a labor a földszintre költözik.

 

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email